Agenda 2018.12.08 kerstconcert

Zaterdag 8 december 2018, 19.00 uur
plaats: Fonteinkerk, Sterrenkroos 56, 8043 NX Zwolle (Stadshagen).

Ieder jaar geven de Brittenorkesten traditiegetrouw een kerstconcert wat een echt familie- en Vriendenfeestje is. Sinds afgelopen jaar luistert de St. Vrienden dit feestje op met een gezellige 'nazit' met borrel & hapjes voor elke concertgast, verzorgd door cateraar Stern.

Bij dit concert vinden we het een eer en genoegen om u te laten zien en horen waar we het hele jaar druk mee bezig zijn. U kunt kennis nemen van onze leerlijn in ensemblespel, daar alle drie orkesten een proeve van hun kunnen zullen laten horen en zien. We hebben dit jaar opnieuw de Fonteinkerk in Stadshagen tot onze beschikking. Hier kunnen we veel gasten ontvangen en we gaan voor een volle kerk! De toegangsprijzen zijn extra laag gehouden en het bestuur van de Vrienden van het Britten biedt u dan ook met veel plezier na afloop opnieuw een hapje en drankje aan. Zo bent u in de gelegenheid om elkaar, de musici, de artistiek leiders en de bestuursleden te ontmoeten. We hopen natuurlijk ook dat u hierin aanleiding ziet om ons werk te ondersteunen door Vriend of sponsor te worden. Wij vertellen u er graag meer over op 8 december!

Programma: voor het gedetailleerde programma klik hier.

Het Edward Jeugdstrijkorkest (6-12 jaar) zal onder leiding van hun artistiek leider Saron Houben enkele verrassende werken spelen. Zij hebben hier flink op geoefend en zijn trots op hun eigen vorderingen. Zij spelen met veel plezier, wat ze zeker zullen uitdragen met hun spel. Deze jonge kinderen worden gevormd door deze opleiding in muziek en begeleiding van hun prille talent. Zij dromen meestal van een promotie naar het Benjamin Jeugdstrijkorkest.  Door uw komst en bijdrage helpt u hen hun dromen te verwezenlijken!
  Het Benjamin Jeugdstrijkorkest (9-15 jaar) zal onder leiding van hun artistiek leider Javier Calderari Torres hun best doen om de prestaties van vorig jaar, toen ze de eerste prijs wonnen op het Europees Festival voor de Jeugd, te evenaren. Zij zullen u versteld doen staan van hun mogelijkheden! In dit orkest wordt hen de fijne kneepjes van het ensemblespel bijgebracht en hun talent verder doorontwikkeld. Door deze opleiding in muziek en begeleiding van hun  talent ontplooien zij zich verder. Zij hopen meestal op een promotie -na een geslaagde auditie- naar het Britten Jeugdstrijkorkest.  Door uw komst en bijdrage ondersteunt u hen bij het verder uitbouwen van hun talent.
  Het Britten Jeugdstrijkorkest (12-21 jaar) is bij het groter publiek wellicht meer bekend, daar zij vrijwel maandelijks een concert geven. Zij zullen onder leiding van hun artistiek leider Loes Visser, die de andere twee artistiek leiders ook begeleidt,  de sterren van de hemel spelen met hun verrassende programma. Deze zeer getalenteerde jongeren, waarvan bijna 75% in de jong talentenklas zit van het conservatorium, hebben het motto: "spelen met passie en plezier" om zodoende steeds hoger te komen op de ladder van talentontwikkeling. Wij doen alles eraan om hen dat mogelijk te maken, zodat zij de "groten van de toekomst" kunnen worden. Zij zullen zoals altijd een verrassend programma uitvoeren, dat binnenkort bekend zal worden gemaakt. Al met al wordt het een verrassende avond. Ook deze jonge mensen dromen van een professionele muziekcarrière. Door uw komst en bijdrage helpt u hun talent verder te ontwikkelen. 

Kaartverkoop:

U kunt kaartjes kopen via de website van het Britten en bij de ingang van de kerk.

Voor Vrienden geldt een speciale aanbieding:
Bronzen Vrienden krijgen 1 toegangskaartje gratis, zilveren en gouden Vrienden krijgen 2 toegangskaarten gratis.
Alle Vrienden mogen max. 3 introducé's meenemen voor slechts €5.00 per persoon
Voor verkoop van Vriendenkaartjes: klik hier

Neem uw vrienden en/of familie mee en laat hen meegenieten van jonge enthousiaste musici, die de groten van de toekomst kunnen worden!

Top