Header Image

Agenda seizoen 2016-2017

Op deze pagina kunt u alle activiteiten en concerten van het Britten Jeugd Strijkorkest vinden.  Bij elk concert wordt aangegeven waar u kaarten kunt kopen. Hiervoor klikt u simpel op de rode link "meer informatie en kaartverkoop".
Kaarten zijn meestal ook aan de zaal te koop, ook dat wordt per concert vermeld.
U dient wel uw Vriendenpas te tonen bij de toegang en/of de aankoop van concertkaarten om in aanmerking te komen voor de 10% Vriendenkorting bij de concerten in eigen productie.

theater de Spiegel, Zwolle, Greiner en van Goor architecten

 

 

Zaterdag 1 april 201719.30 uur (eigen productie)
plaats: Theater De Spiegel, Spinhuisplein 14, 8011 ZZ Zwolle.

Het Britten viert feest!

Het Britten bestaat 10 jaar en viert met een feestelijk  programma haar vriendschap met publiek en musici. De winnaars van het Britten cello- en altvioolconcours  2017 soleren met het Britten. Een theater vol strijktalent.

meer informatie en kaartverkoop

 

Vrijdag 12 mei 2017, 19.30 uur
plaats: Theater de Voorveghter, Badhuisplein 3, 7772 XA Hardenberg.
Het Britten speelt het Tripelconcert van Beethoven.

Het gebeurt niet vaak dat het Tripelconcert van Beethoven wordt uitgevoerd. Drie solisten maar liefst, ondersteund door het Britten Jeugd Strijkorkest, voor deze gelegenheid uitgebreid tot een kamerorkest. Voor de pauze hoort u o.a. de winnares van het Britten Cello- & Altvioolconcours 2017 soleren met het orkest in de prachtige Romance van Bruch.

meer informatie en kaartverkoop

Zaterdag 3 juni 2017, 20.00 uur
plaats: Zuiderkerk, Zuiderkerkhof 72, 1011 WB Amsterdam.
Het Britten speelt het Tripelconcert van Beethoven.

Het gebeurt niet vaak dat het Tripelconcert van Beethoven wordt uitgevoerd. Drie solisten maar liefst, ondersteund door het Britten Jeugd Strijkorkest, voor deze gelegenheid uitgebreid tot een kamerorkest. Voor de pauze hoort u prachtige composities van Dvorak en Bruch.

meer informatie en kaartverkoop

Zondag 25 juni 2017, 20.00 uur
plaats: Theater De Stoomfabriek, Koninginnenplein 2, 7721 LS Dalfsen.

Het Britten Jeugd Strijkorkest speelt het dubbelconcert voor 2 violen van Malcolm Arnold en begeleidt diverse aria's met Bernadeta Astari.

meer informatie en kaartverkoop

Vrijdag  14 juli 2017, 20.00 uur
plaats: Twentseweg 1, 8141PP Heino.

In de tuin van één van onze dierbare vrienden vindt een kamermuziekconcert plaats, dat dit jaar, behalve voor genodigden ook voor Vrienden GRATIS toegankelijk is.  U bent in de gelegenheid om de dirigent, orkestleden en vrijwilligers persoonlijk te ontmoeten in ongedwongen sfeer.

meer informatie

Zaterdag  15 juli 2017, 20.30 uur
plaats: Zuiderhavendijk, Enkhuizen

Op een ponton in de grachten van Enkhuizen, is de eer aan Het Britten Jeugd Strijkorkest om invulling te geven aan het avondconcert. In een sfeervol Enkhuizen met feeërieke verlichting is het podium voor onze jonge strijkers. Het wordt een groots feest! Komt allen. Toegang is gratis, er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd door de organisatie.

meer informatie en programma

Top