Agenda_2017.01.15

wilp

Jonge Meesters Wilp presenteert in de Dorpskerk van Wilp een serie concerten, die gegeven worden door uitsluitend jonge, klassiek geschoolde musici. De meesten komen uit het oosten van het land.
Ook het Britten Jeugd Strijkorkest geeft in dit kader een concert m.m.v. Lucy Horsch, een zeer getalenteerde jonge blokfluitiste van 17 jaar. Zij was recent te gast bij DWDD (zie homepage voor de video), waar haar virtuositeit en passie nadrukkelijk zichtbaar werd.

Ons enthousiaste orkest met stuk voor stuk zeer getalenteerde 17 jonge strijkers zullen haar begeleiden in werken van Vivaldi. Tevens staan een prachtige uitvoering van werken van Dvorák, Bruch en Popper op het programma.
Kaarten zijn online verkrijgbaar of aan de kassa/entree.

 

Voor Vrienden is dit concert GRATIS. U kunt zich via het contactformulier aanmelden. Voor 1 introducée krijgt u 10% Vriendenkorting (€13.50 ipv €15).

Als u "GOUDEN Vriend" bent of "SCHENKER" kunt u 2 vrijkaarten aanvragen.
De kaarten liggen bij de entree bij de Vriendenbalie voor u klaar op uw naam. Voor uw introducée dient u gepast contant te betalen. VERGEET NIET UW VRIENDENPAS MEE TE NEMEN!

Top