Agenda_2017.02.04

Lucie Horsch is een zeer getalenteerde jonge blokfluitiste van 17 jaar. Zij was recent te gast bij DWDD waar haar virtuositeit en passie nadrukkelijk zichtbaar werd. Ons enthousiaste orkest met stuk voor stuk zeer getalenteerde 17 jonge strijkers zullen haar opnieuw begeleiden in 2 concerten van Vivaldi.

Afgelopen 15 januari vond het eerste samenspel van "het Britten" met Lucie plaats in Wilp.   Het was een prachtige belevenis in een uitverkochte kerk. Loes Visser wist haar pupillen met zeer veel enthousiasme en passie te inspireren en tot grote hoogte te brengen. Lucie Horsch is nu al een fenomeen op de blokfluit en ook zij genoot zichtbaar van het samenspel met jonge mensen van haar eigen leeftijd. Het was een podium vol jong talent. U kunt hier nu opnieuw van genieten, ook een programma met Vivaldi, maar 2 andere fluitconcerten.

Het eerste werk is het Piccolo concert RV 443 in G-groot, het 2e werk is het Fluitconcert nr. 2 "la Notte" RV 439, opus 10 in G-klein, beide van Antonio Vivaldi.

Verder staan op het programma de serenade van Dvorák, een polka van Sjostakovic en de Libertango van Piazolla.
Kaarten zijn online te reserveren of aan de kassa/entree direct verkrijgbaar.

 

 

Top