agenda_2018.05.25_veilingkavel_omschrijving

Vrijdag 25 mei 2018, benefietveiling

Kavel 1 tm 3: 'Omar Munie Blue sea bag'

 

Blue Sea Bag voor schonere zeeën van Omar Munie.
Omar Munie heeft een haat-liefde verhouding met de zee. Ooit moest hij op 9-jarige leeftijd vanuit Somalië vluchten via zee. In Nederland heeft hij de kans gekregen om zijn talenten te ontwikkelen en is een succesvol ontwerper geworden van tassen. Veelal van duurzaam Nederlands leer. Hij heeft altijd dichtbij zee gewoond en maakt graag strandwandelingen.
Het is zijn droom om samen te leven in een verdraagzame en schone wereld. Bij zijn producties maakt hij daarom steeds vaker gebruik van gerecyclede materialen. Met de Blue Sea Bag vraagt hij aandacht voor het belang van schone zeeën en wil hij bijdragen aan het verwijderen van afval uit zee.
Met de koop van deze tas steunt u 2 goede doelen:
- u draagt in uw eigen regio bij aan het tot bloei komen van muzikaal jong talent
- én u draagt bij aan het verwijderen van afval uit onze oceanen.

Kavel 4: Gesigneerd PEC-Zwolle shirt

PEC-Zwolle shirt 2017-18 met handtekeningen van het hele elftal.
U kunt bieden op een uniek shirt van PEC-Zwolle. Het is een shirt van seizoen 2017-2018. Alle spelers van het elftal hebben op dit shirt hun handtekening geplaatst. Dit is dus een uniek exemplaar.  Het is een herenmaat S. Dit is een bijzonder cadeau voor uw zoon, dochter, kleinkind, neefje, nichtje en wat dies meer zij. 
Met de koop van dit shirt steunt u het goede doel:
- u draagt in uw eigen regio bij aan het tot bloei komen van muzikaal jong talent

Kavel 5 + 6: Optreden 'Limoncello'

Optreden van het celloduo 'Limoncello'.
Het cello duo 'Limoncello' (beiden 18 jr) is een duo dat voortkomt uit het Britten Jeugd Strijkorkest. Zij improviseren graag en spelen alles, van klassiek tot de Beatles en weer terug. Zij kunnen uw (tuin)feest, verjaardag, bruiloft, receptie, diner en wat dies meer zij opluisteren met luister- en achtergrondmuziek. Zij spelen op uw feest, met regelmatige pauze's.  
Met de 'koop' van dit duo voor uw party steunt u een goed doel:
- u draagt in uw eigen regio bij aan het tot bloei komen van muzikaal jong talent

Kavel 7 + 8: Optreden 'Brittenkwartet'

 

Optreden van een 'Brittenkwartet'.
Het Brittenkwartet is een kwartet dat bestaat uit jonge talenten uit het Britten Jeugd Strijkorkest. Zij zullen ook op de benefietavond spelen (dan uitgebreid met een zangeres). Zij kunnen uw (tuin)feest, party, verjaardag etc. opluisteren op een meer serieuzere manier met een (luister)concert van ongeveer 1 uur. Dit kan informeel, maar ook in concertkleding, al naar gelang u wenst. 
Met de 'koop' van dit kwartet voor uw feest steunt u een goed doel:
- u draagt in uw eigen regio bij aan het tot bloei komen van muzikaal jong talent

Kavel 9: High tea (10 pers.) op de "Havixhorst

High tea voor 10 personen op landgoed 'de Havixhorst'. 
Het prachtige landgoed 'Havixhorst' in De Wijk is fantastisch gelegen en heeft een uitstekend restaurant. U biedt op een high tea voor 10 personen. U wordt thuis opgehaald met een oude Engelse 'Commer' bus met een uniek interieur, zoals u op de foto's kan zien. Het is een ware belevenis. U krijgt onderweg veel goedkeurende toeters van passerende auto's.
 

In de Havixhorst aangekomen wordt u gastvrij ontvangen met heerlijke lekkernijen en u wordt tijdens uw smullerij  muzikaal begeleid door het duo 'Limoncello'.  U wordt door deze unieke bus ook weer teruggereden. Een onvergetelijke middag!
Met de 'koop' van dit unieke evenement steunt u een goed doel:
- u draagt in uw eigen regio bij aan het tot bloei komen van muzikaal jong talent

Kavel 10: Een 'private dinner' in Callery 9 + kijkje achter de schermen bij Furori

 

 

Een 'private dinner' in Callery 9 + kijkje achter de schermen bij Furori.
In Zwolle aan de Katwolderweg staat een fraai omgebouwde ruime fabriekshal vol met prachtig gerestaureerde oldtimers en is een aangrenzend gedeelte in bedrijf voor de bouw van o.a. raceauto's voor kinderen met een handicap of ernstige ziekte. Met deze kinderraceauto's  worden vele kinderen die geen andere mogelijkheden hebben veel plezier bezorgd, als ze goed genoeg zijn om zelf te sturen is het een one-seater, anders een two-seater met een 'dummiestuur'. Enkele van deze autootjes staan in de ruimte die zeer bijzonder wordt door deze opstelling en waar u een private dinner kan 'kopen' voor max. 10 personen. U krijgt tevens een kijkje achter de schermen bij de productie.

In de goed geoutilleerde keuken wordt door een professionele kok een heerlijk 3 gangen diner bereid en geserveerd. U kunt dan ook hier een (zakelijke) bespreking houden, daar de mogelijkheden van beamer en aangesloten TV voorhanden zijn. Deze unieke locatie wordt speciaal voor deze veiling door de eigenaar ter beschikking gesteld op een nader met u overeen te komen datum.

Met de 'koop' van dit unieke evenement steunt u een goed doel:
- u draagt in uw eigen regio bij aan het tot bloei komen van muzikaal jong talent en u bezorgt kinderen met een ziekte/handicap een onvergetelijke dag.

 

Kavel 11: Racen op circuit Assen met een Donkervoort (als passagier)

 

Racen op circuit Assen met een Donkervoort (als passagier).
Voor de waaghalzen onder u bestaat de unieke mogelijkheid om als passagier mee te rijden in een heuse wedstrijd race op het circuit van Assen. Niet in zo maar een auto, maar als het enigszins mogelijk is in een echte Donkervoort! U bent te gast op het circuit, kijkt mee in de pitch en racet mee met een ervaren coureur in de DRDO (Dutch Race Driver Organisation) in de klasse 'Sport Plus'. Een unieke ervaring en u krijgt niet snel zo'n 2e kans! Dit veilingkavel wordt ter beschikking gesteld door Cees Lubbers, de eigenaar en driver van de raceauto's, waaronder de Donkervoort. Datum uiteraard afhankelijk van het raceschema van Assen.

Met de 'koop' van dit unieke evenement steunt u een goed doel:
- u draagt in uw eigen regio bij aan het tot bloei komen van muzikaal jong talent.

 

Kavel 12 +13: 2 tickets voor een concert naar keuze in het Concertgebouw Amsterdam

 

2 tickets voor een concert naar keuze in het Concertgebouw Amsterdam.
Uit een ruime keuze aan concerten kunt u een concert uitzoeken waar u graag naar toe zou willen gaan. U bent verzekerd van de beste plaatsen. Voor de keuze lijst van concerten klikt u hier.

Deze twee kavels (ieder 2 toegangskaarten) worden beschikbaar gesteld  door Van Lanschot Bankiers. 

Met de koop van dit kavel steunt u een goed doel:
- u draagt in uw eigen regio bij aan het tot bloei komen van muzikaal jong talent.

 

Kavel 14 +15: Een CD/DVD-box (10 resp. 25 stuks) met gepersonaliseerd hoesje met uw logo 

 

Een CD/DVD-box (10 / 25 stuks) met gepersonaliseerd hoesje met uw naam en logo.
Een prachtig relatie- of familiegeschenk voor u met uw eigen naam, kenmerk en/of logo! Met een gepersonaliseerde cd/dvd geeft u uw relaties/gasten een mooie herinnering mee. Temeer daar dit dubbelalbum een '9 ' heeft gescoord in het gerenommeerde muziektijdschrift 'Luister'. 

"Wat een passie en gedrevenheid, wat een aanstekelijke cd en dvd. Om kort te gaan, deze uitgave bij het tienjarig bestaan van het orkest is een feestje. Door de keuze van de muziek, door het uitstekende spel en door de bezielde uitstraling.
Onder een vergrootglas bekeken is niet alles puntgaaf, maar wat maakt het uit, oneffenheidjes worden goed gemaakt door de muzikaliteit en inspiratie die uit elke noot straalt.
Professioneel zijn de rust en het evenwicht die de uitvoeringen naast alle bezieling ook kennen. Dat is de verdienste van de jonge musici, maar vooral van Loes Visser die de gretigheid en het jeugdig elan in juiste banen weet te leiden", aldus Marjolijn Sengers in 'Luister", april 2018. 

Met de koop van deze dubbelalbums steunt u een goed doel:
- u draagt in uw eigen regio bij aan het tot bloei komen van muzikaal jong talent.

 

Top